Ritualistic Forums

Go Back   Ritualistic Forums > Ritual Entertainment Games > SiN, SiN Steam & Wages of Sin

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2001, 01:27 AM   #1
Fay
Veteran
 
Join Date: Feb 1999
Location: San Diego
Posts: 353
Default Bitboys update -- Glaze 3D canned

I know this is just gonna kill Lanik. http://www.gamers.com/news/499791/
-----------------------------------

Fay
Fay is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2001, 10:58 AM   #2
Lanik
Fanatic
 
Join Date: Mar 1999
Location: Austin, Tx USA
Posts: 2,903
Default Re: Bitboys update -- Glaze 3D canned

Heh. This took longer than I thought it would.
Lanik is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2001, 02:18 PM   #3
Fay
Veteran
 
Join Date: Feb 1999
Location: San Diego
Posts: 353
Default Re: Bitboys update -- Glaze 3D canned

Dont worry Woo. I heard that they are working on a new product. It seems that if you take 4 original voodoo cards and wrap them in chicken wire just the right way.......well the frame rate in quake is "astounding" I have my fingers crossed.
----------------------------------

Fay

Hey how is the new house thing going?
Fay is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2001, 01:38 AM   #4
DrWoo McM
Fanboy
 
DrWoo McM's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Posts: 838
Default Re: Bitboys update -- Glaze 3D canned

All I can say is i'm crushed. I've been holding off buying a new video card for over 2yr and now I learn there will be no glazed 3d.

Oh.. Oh.. the pain.
DrWoo McM is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2001, 07:59 AM   #5
DrWoo McM
Fanboy
 
DrWoo McM's Avatar
 
Join Date: Jun 1999
Posts: 838
Default Re: Bitboys update -- Glaze 3D canned

It's going. They got it framed, roofed and wired with electric. I've got a guy coming out this week who is suppose to put in the CAT5. It's just so awsome to be able to run CAT5 when there is no drywall up, I basically can put drops anywhere I want. I've been pretty proactive, I'm having a network drop put in by the TV for Xbox or some type of settop box. I've even had the contractor terminate all the CAT5 to the closet in my office and had him put in a Cable connection and Phone Jack in the closet either for Cable modem or DSL. My builder things I'm nuts, I tell them I'm just a forward thinker. I told them I wanted an electrically outlet in the my closet (It's for the hubs and DSL|Cable modem). They looked at me like I was crazy.

DrWoo McM is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2001, 09:58 PM   #6
NightHawk
Fanboy
 
Join Date: Feb 1999
Location: in the ether
Posts: 993
Default Re: Bitboys update -- Glaze 3D canned

If you were forward thinking enough you woulda run latest cat6-spec, or hell, some fiber
NightHawk is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2001, 04:36 AM   #7
Fay
Veteran
 
Join Date: Feb 1999
Location: San Diego
Posts: 353
Default Re: Bitboys update -- Glaze 3D canned

So did you help design the house Woo? I would kill to do that. I think im gonna sell my house this year. There is a nice development going up in the hills behind my house that I want in on. Maybe after I sell that one ill build my own. My parents just got a new house. My gf and I have spent the last two weeks putting tile in it. I cant even feel my finger tips any more. Tomorrow it will be finished. WaaF-ingHoo.
-----------------------------------

Fay
Fay is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.